ADO vakkie D
ADO Nieuws Voetbal links Bevriende winkels ADO spullen Pin & Spelden Bevrienden Clubs ADO fans Alberto's Journal Verhuizing Kassahuisjes 2014 88 jaar Zuiderpark Frans Schmit

Aanstaande zaterdag staat de eerste thuiswedstrijd van ADO Den Haag sinds 29 februari 2020 op het programma. De ploeg van hoofdtrainer Aleksandar Rankovic speelt in het Cars Jeans Stadion haar derde wedstrijd van de oefencampagne tegen Vitesse. De wedstrijd begint zaterdagavond om 20.00 uur. Hieronder alle informatie voor bezoekers van de wedstrijd.


Voor ADO Den Haag is de wedstrijd van zaterdag een belangrijke test, zowel op als naast het veld. Er is veel gebeurd in de afgelopen zes maanden. Onder leiding van een nieuwe trainersstaf zal een aantal nieuwe spelers zijn opwachting maken. Tevens zal zaterdag de eerste wedstrijd zijn dat er weer op écht gras gespeeld zal gaan worden in het Cars Jeans Stadion. Een speciaal moment!


Belangrijk!

Niet alleen binnen de lijnen wordt er toegewerkt naar de start van de competitie. Dit geldt ook voor het zo goed mogelijk ontvangen van publiek (binnen de gestelde richtlijnen). Daarbij hebben we ook jouw hulp nodig. Graag willen we je wijzen op de volgende punten:


Allereerst is het belangrijk dat je alle gezondheidsvragen met NEE kunt beantwoorden. Blijf thuis als dit niet het geval is!

Wij doen een dringend beroep op iedereen om zich te houden aan de geldende coronamaatregelen. Het niet naleven van de regels kan negatieve consequenties hebben voor het spelen van wedstrijden met publiek.

In het Cars Jeans Stadion geldt de 1,5 meter regel. Wij verzoeken iedereen zich hieraan te houden. Houd daarbij ook rekening met elkaar. Zowel op de tribune als bij het binnenkomen en verlaten van het Cars Jeans Stadion.

Volg de instructies van de stewards en volg de zichtbare aanwijzingen in en rondom het Cars Jeans Stadion.

OVERIGE BEZOEKERSINFORMATIE

Parkeren

Vanwege de verwachte bezoekersaantallen geldt tijdens de oefenwedstrijden vrij parkeren op de parkeerterreinen P1, P2 en P3. Enkel P2VIP is gereserveerd voor zakelijke relaties.


Print jouw E-ticket

Print jouw E-ticket uit en neem deze mee naar het Cars Jeans Stadion. Geen E-ticket betekent geen toegang. Het is op de wedstrijddag niet mogelijk om deze bij het informatieloket te laten printen.


Ingang

Op jouw E-ticket staat een ingang aangegeven. Kijk daar goed naar en maak gebruik van de juiste toegangspoort om het Cars Jeans Stadion te betreden. Bij de ingang wordt er gecontroleerd op tassen, het is niet toegestaan om tassen groter dan het formaat van een A4 mee te nemen.


Zitplaats

Op jouw E-ticket staan een vak, rij en stoelnummer vermeld. Het is niet toegestaan om plaats te nemen op een andere plaats dan aangegeven.


Publiekscatering

De cateringpunten zijn bij deze wedstrijd geopend met een aangepast assortiment. Betalen kan met de ADO Den Haag Betaalkaart of met de pin. De cash-opwaardeerpunten in het stadion zijn niet in gebruik. Je kunt je ADO Den Haag Betaalkaart opwaarderen via www.adodenhaag.nl/betaalkaart of in de ADO Den Haag App.


Toiletten

De toiletgroepen zijn geopend. Bij de heren zijn niet alle urinoirs in gebruik, uiteraard om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen.


Rookvrij stadion

Met ingang van het seizoen 2020/2021 zijn alle stadions in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie rookvrij. Dit rookverbod geldt als vanzelfsprekend ook voor het Cars Jeans Stadion.


Alleen samen ADO Den Haag

Natuurlijk beseffen we dat de te nemen maatregelen niet ideaal zijn. Tegelijkertijd doen we er alles aan om jouw wedstrijdbezoek zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. We rekenen op jouw medewerking en willen je tegelijkertijd bedanken voor je begrip, onvoorwaardelijke steun en betrokkenheid.

Bezoekersinformatie vakkie D